Waarom Philadelphia?

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander.

Begeleiding bieden aan mensen met een verstandelijke beperking is bijzonder werk. Ongeacht of je dat nu doet als professional, als stagiair, leerling en/of vrijwilliger. Je werkt immers voor én met mensen die uniek zijn.

Philadelphia ondersteunt ruim 7.500 cliënten vanuit bijna 500 locaties in heel Nederland. Dat varieert van ambulante begeleiding tot zeer intensieve zorg. Onze locaties zijn kleinschalig en weten steeds 'regelarmer' te werken. Vanuit het hoofdkantoor in Amersfoort geven we dáárin zoveel mogelijk ruimte en ondersteuning. Want er staat één doel centraal: de ontwikkeling van onze cliënten.

Om een ander te kunnen helpen in zijn ontwikkeling, moet je ook zelf blijven groeien. Daarom vinden we het belangrijk dat iedere medewerker van Philadelphia blijft leren en zich ontwikkelen. We bieden daarom verschillende opleidingen, conferenties en workshops, maar stimuleren vooral ook om over de schutting van je locatie heen te kijken. Bijvoorbeeld tijdens intervisie-bijeenkomsten, medewerkersdagen en vormen van informeel leren.

Meer info over werken bij Philadelphia
Abonneren op Vacatures Philadelphia Zorg
Wederom keurmerk ‘Beste Werkgever’
Ook dit jaar hebben wij het keurmerk ‘Beste Werkgever’ ontvangen van onze eigen medewerkers. Lees meer >
11-11-2019
Het beste uit jezelf
Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander. Dat maakt werken bij Philadelphia zo waardevol.
Lees meer >
19-02-2019