Onze commitment

Waar we ook actief zijn, proberen we een positieve invloed te hebben op de samenleving en onze omgeving. In dit proces wordt ons bedrijf gevormd tot een bedrijf waarin alle medewerkers - bestaande en toekomstige - trots kunnen zijn om onderdeel te zijn van de NH Experience.

Voor ons gaat leiderschap verder dan producten en services: het betekent dat we graag dingen anders doen voor alle belanghebbenden: onze gasten, medewerkers, toeleveranciers, aandeelhouders, het milieu en de samenleving. Door rekening te houden met de belangen van alle stakeholders zijn we in staat ons succes op de lange termijn te continueren en uit te bouwen.

Onze commitment aan medewerkers
Bij NH Hotels geloven we dat onze medewerkers essentieel zijn voor onze manier van zakendoen. Zij vormen het hart van onze cultuur. Zij zijn de drijvende kracht in een werkomgeving die gericht is op training, professionele ontwikkeling en het uitbouwen van kennis, culturen, geloven en nationaliteiten. Alle onder gelijke condities met gelijke rechten.

Diversiteit
Het principe van gelijke behandeling en gelijke mogelijkheden voor medewerkers is een van de basisprincipes van onze onderneming en wordt toegepast bij het aannemen, trainen en ontwikkelen van onze medewerkers, zonder onderscheid tussen etnische, sociale of culturele aspecten.

De kracht van onze teams komt voor een belangrijk deel voort uit diversiteit. We geloven sterk in de waarde die diversiteit toevoegt aan het teamwerk, het aantrekken en behouden van talent, het innoveren en de capaciteit om te gaan met veranderingen.

Abonneren op Vacatures Philadelphia Zorg
Nieuwe intensieve zorglocatie in Vierhouten
Wil jij werken in een nieuw huis, nieuw team, met nieuwe bewoners in een prachtige bosrijke omgeving?
Lees meer >
10-07-2018
Het beste uit jezelf
Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander. Dat maakt werken bij Philadelphia zo waardevol.
Lees meer >
03-07-2018