Wat bieden wij bij een stage

  • Een goed leerklimaat, waarbinnen je als stagiair kennis maakt met je toekomstige beroep;
  • Er is aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling;
  • We zorgen voor de juiste begeleiding;
  • Tijdens je stage krijg je de mogelijkheid om een training te volgen;
  • Je kunt meerdere stages lopen bij Philadelphia, omdat we veel verschillende locaties hebben vind je overal weer nieuwe uitdagingen;
  • Bij een stage van meer dan 150 uur ontvang je een stagevergoeding volgens de CAO Gehandicaptenzorg. Vanuit Philadelphia krijg je een stageovereenkomst.

Stagiairs waarderen hun stage na afloop met gemiddeld een 8,7. De begeleiding en ruimte voor eigen initiatief worden in het bijzonder gewaardeerd.

Bij de coördinator BPV (Beroepspraktijkvorming) van Philadelphia kun je informeren of er bij jou in de buurt een stageplaats beschikbaar is. Wanneer er stageplekken beschikbaar zijn, stuur je een mail met CV en korte motivatie en word je uitgenodigd voor een oriënterend gesprek. Tijdens dat gesprek kijken we of er een locatie beschikbaar is die je interesse heeft en aansluit bij wat jij wilt leren. Als je stage komt lopen vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag. De kosten hiervan kun je natuurlijk declareren. Studenten die in het kader van hun HBO- of academische opleiding een afstudeeropdracht of onderzoek moeten uitvoeren kunnen eveneens contact opnemen.
 

Wat bieden wij een leerling

Als leerling-medewerker werk je een aantal dagen per week in de zorg en ga je één dag per week naar school. Wat je leert kun je direct in de praktijk toepassen. We werken nauw samen met NCvB-bedrijfsopleidingen, ROC Midden Nederland, Hogeschool Arnhem en Nijmegen en Christelijke Hogeschool Ede. Met het NCvB en het ROC hebben we op maat gemaakte onderwijstrajecten ontworpen die aansluiten op de visie en werkwijze van Philadelphia en waarbij je vaak binnen 1,5 jaar je niveau 3- of 4-diploma kunt halen.  Ook als je al een reguliere BBL-opleiding volgt bij een ROC kun je bij ons solliciteren.

Je komt in dienst als leerling-medewerker met een leer-arbeidsovereenkomst. Deze overeenkomst is voor de duur van je opleiding. Na verloop van tijd draai je alle diensten die voorkomen op de locatie. Je opleidingskosten worden betaald door Philadelphia. Na je diplomering kun je solliciteren naar de op dat moment beschikbare vacatures.

 

Componence Asset List