Werken in de gehandicaptenzorg biedt je heel veel uitdagingen en kansen. Zeker bij Philadelphia. Zo kun je bijvoorbeeld doorgroeien van begeleider naar coördinerend begeleider. Onze kernwaarden liefde, lef en meesterschap geven je naast houvast ook heel veel ruimte om je werk naar eigen inzicht vorm te geven. Als je daar bij optelt dat we volgens de principes van zelforganisatie werken dan weet je dat je als coördinerend begeleider de ruimte en het mandaat hebt om je werk zo zelfstandig en zo goed mogelijk te doen.

Mensen die voor hun ondersteuning voor Philadelphia kiezen moeten, waar het maar kan, hun eigen leven kunnen leiden. Niet het leven dat wij voor hen bedenken, niet het leven dat hun verwanten graag zien, maar hun eigen leven. Dat maken we mogelijk door zorg en ondersteuning te bieden met onze kernwaarden liefde, lef en meesterschap in balans.
 


 

Taken als coördinerend begeleider


Jij maakt het verschil

Je bent organisatorisch sterk en in de omgang met collega's weet je een positieve en open werksfeer te creëren.
 

 
     


Je coördineert het zorgproces

Je coördineert het zorgproces op de locatie, maakt ondersteuningsplannen en zet de lijnen uit voor het team. Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van zorg en begeleiding.
 

 
     


Je helpt mee op de locatie

Je draagt bij aan de bezigheden op de locatie en zet je je in om je collega’s en de cliënten zoveel mogelijk zichzelf te laten zijn.
 

 

 

Doelgroepen

Je kunt als coördinerend begeleider met verschillende cliëntdoelgroepen werken. Bijvoorbeeld met mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag, met jongeren met een lichte verstandelijke beperking of met cliënten met een ernstige meervoudige beperking. Wil je meer weten over de doelgroepen en hoe wij ze ondersteunen?

Kijk hier voor meer informatie over de zorgvisies van Philadelphia
 

In de praktijk

Nieuwsgierig geworden? En ben je benieuwd hoe het werken bij Philadelphia wordt ervaren? Neem dan eens een kijkje op onze pagina met ervaringsverhalen.

 
‘Inmiddels werk ik al tien jaar bij Philadelphia. Ik kreeg de kans om door te groeien tot coördinerend begeleider en mocht de HBO-studie Pedagogiek doen. Deze deeltijdopleiding werd vergoed door Philadelphia en mocht ik tijdens werktijd doen. Dat is fantastisch!’ – Kevin van Dijk, coördinerend begeleider
 
 

 

Componence Asset List