Philadelphia heeft een nieuwe visie en kernwaarden. We streven naar een zo gewoon mogelijk leven. Ons motto is: het beste uit elkaar. Dat doen we met liefde, lef en meesterschap.

Mensen die voor hun ondersteuning voor Philadelphia kiezen moeten, waar het maar kan, hun eigen leven kunnen leiden. Niet het leven dat wij voor hen bedenken, niet het leven dat hun verwanten graag zien, maar hun eigen leven. Dat maken we mogelijk door zorg te bieden met onze kernwaarden liefde, lef en meesterschap in balans.

Liefde geeft onze zorg warmte en aandacht. Maar alleen liefde veroorzaakt afhankelijkheid. Lef is nodig om mensen te laten groeien. Maar lef alleen leidt tot onverantwoorde risico’s.  Meesterschap maakt onze zorg solide. Maar meesterschap alleen maakt zorg afstandelijk.

Bij Philadelphia ondersteunen we als het nodig is en durven we los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap en een eigen leven voor de cliënten als ambitie.

In het Huis van Eva, een bus van 19 meter, vol met muziek en theater ervaren de komende maanden alle medewerkers van Philadelphia de nieuwe kernwaarden. Ze maken kennis met Eva (een cliënt) en Jeske (een begeleider). In hun eigen persoonlijke, coronaproof ‘hartkamer’ beleven zij de uitdagingen van Eva en Jeske en kijken zij vooruit naar de toekomst!.