Servicekantoor

Financieel Medewerker Zorgadministratie

Philadelphia is een van de grootste landelijke zorginstellingen voor mensen met een verstandelijke beperking. In Amersfoort is de centrale service organisatie gehuisvest.

Voor de afdeling Zorgadministratie zijn wij op zoek naar een Financieel Medewerker Zorgadministratie voor gemiddeld 32 tot 36 uur in de week.

Online Marketingcommunicatie Adviseur

De online marketingcommunicatie adviseur zet zich constant in voor de digitalisering binnen Philadelphia. Je rapporteert aan de directeur Klantbelang en je adviseert de organisatie en het servicekantoor over digitale vraagstukken.

Jouw eerste project is de optimalisatie van onze recruitmentwebsite werkenvoorphiladelphia.nl. Als product owner ontwikkel jij deze website samen met jouw team en de eindgebruiker op basis van relevante klantreizen. Je bewaakt hierbij de visie van...

BI Specialist

Als BI Specialist ben je de drijvende kracht achter de ontwikkeling/implementatie van Business Intelligence binnen Philadelphia. Jij zorgt er voor dat de eindgebruiker de data krijgt die nodig is.

Dit doe je door het ontsluiten van data uit meerdere bronnen (via ETL) in het datawarehouse. Binnen het datwarehouse actualiseer je het Data Vault model, voert wijzigingen door in de data mart en implementeert het SSAS tabular model.

Kortom, je bent verantwoordelijk voor het ontwerp,...

Vastgoedbeheerder

Je bent als vastgoedbeheerder verantwoordelijk voor het optimaliseren en waarborgen van de prestaties van het bestaande vastgoed en voor de efficiënte (ver)huur daarvan. Je zorgt voor een passende aansluiting van het vastgoedaanbod op de huisvestingsbehoefte van de gebruiker. Daarnaast maak je heldere en goede afspraken met ketenpartners op het gebied van onderhoud, instandhouding en overige investeringen.

Je adviseert en ondersteunt tevens het MT Huisvesting & Facilitair op een...

Projectleider ICT

Technologie is niet meer weg te denken uit de zorg en vergroot de vrijheidsbeleving en de zelfredzaamheid van de cliënt. Het gebruik van de juiste technologie werkt preventief in het reduceren van risico’s bij medewerkers en cliënten, vergroot de eigen regie in het dagelijks leven van de cliënten en biedt mogelijkheden tot meer ontwikkeling, beweging en contact. IT moet vanzelfsprekend altijd goed werken en er voor zorgen dat het primaire proces van de zorgverlening goed verloopt, zodat de...

Specialist Arbeidsmarktcommunicatie

Je bent verantwoordelijk voor het arbeidsmarkt communicatiebeleid. Hierbij staan online marketingcommunicatie,  employer branding en professionaliseren hoog op de agenda.

In 2018 zijn er al een aantal interessante projecten van start gegaan zoals het verder optimaliseren van het recruitmentproces, het (door)ontwikkelen van een arbeidsmarktpositionering en –concept en het uitrollen van campagnes en recruitment marketing activiteiten.

Jij neemt de organisatie mee in alle actuele...

Projectmedewerker

De medewerker is ons startpunt: wij luisteren naar de wensen en behoeften van alle Philadelphia-medewerkers. Samen met hen vertalen we die naar (praktische) oplossingen. We bieden ondersteuning en advies voor kennis- en talentontwikkeling en zorgen voor een dynamische professionele standaard. We kennen het speelveld; regionaal met ‘couleur locale’ en clusteroverstijgend. We werken in (tijdelijke) teams (Agile). Nieuwe werkwijzen, producten en diensten worden ontwikkeld en gestimuleerd,...

BI Analist

Ga jij ons helpen deze data te vertalen naar informatie en kennis in de rol van BI Analist?

Als BI Analist help jij interne klanten verder met het verduidelijken van hun informatievraag. Jouw communicatieve vaardigheden, oplossingsgerichtheid en interesse in het BI vakgebied weten hen mee te nemen naar een goed eindresultaat. Hierbij werk je aan datavisualisatie en het opstellen van managementinformatie voor de verschillende doelgroepen.

Procesmanager ICT Beheer

Organiseren, faciliteren, coördineren, kwalitatief bewaken en continu verbeteren van de processen binnen I&A, gericht op voorspelbaarheid en transparantie van de dienstverlening. Opstellen van managementinformatie en rapportages ten behoeve van het management. Vanuit een onafhankelijke positie adviseren van het MT I&A. Je ressorteert onder het Hoofd Functioneel Beheer en stuurt functioneel de (ca. 26) I&A medewerkers aan bij de uitvoering van de processen.

Abonneren op Vacatures Philadelphia ZorgAbonneren op Servicekantoor