Radeland 3a

Nachtdienst Medewerker MVG

Als nachtdienst verricht je de meest voorkomende werkzaamheden. Dit is van het ondersteunen van de client in de nacht tot administratieve ondersteuning als wel huishoudelijke werkzaamheden.

Begeleider MVG

Hij of zij begeleidt de individuele cliënt volgens ondersteuningsplan en de opgestelde werkdoelen. Biedt een omgeving waarin de cliënt even op adem kan komen, observeert en rapporteert op de hulpvraag van de individuele cliënt. Dit in nauwe samenwerking met de zendende partij en gedragsdeskundige.De begeleider draagt binnen de kaders van de eigen functie bij aan de taken die aan het team zijn toebedeeld. Bewaakt de grenzen van de eigen bekwaamheden en verantwoordelijkheden. Onregelmatig,...

Coördinerend begeleider

 

Het begeleiden van de individuele client volgens ondersteuningsplan en de opgestelde werkdoelen. Een optimale ontwikkeling en onderhouden van vaardigheden te waarborgen in de dagelijkse begeleiding. 

Als coordinator stem je af en coacht je team om de begeleiding rondom de client optimaal te laten zijn. In de zomer 2018 gaat de locatie verhuizen naar Grasland te Brummen.

Abonneren op Vacatures Philadelphia ZorgAbonneren op Radeland 3a