Overig

Kok

Wij zoeken een zelfstandig werkend kok (20 uur per week). Onze keuken is  geopend van 12:00 uur tot 20:00 uur. Je komt te werken in een klein en hecht team.  Wij hebben veel plezier in en passie voor ons werk.  Je komt naast een zeer ervaren kok te werken die zijn kennis graag over brengt.  De werkdagen zijn gevarieerd en nooit saai!

zelfstandig werkend kok

Je bent verantwoordelijk voor de bereiding van maaltijden en producten. Om een goed eindproduct te kunnen aanbieden aan de gasten leer jij de deelnemers vaardigheden aan om in de horeca steeds zelfstandiger te kunnen werken. Als kok (beheerder) bewaak je het proces en voer je de controle uit over o.a. de kwaliteit van de (eind)producten. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de coördinatie van alle bijkomende taken, zoals het beheer van het gebouw. Je samen met je collega’s de uitdaging om...

Hr adviseur (interim)

Als HR Adviseur ben je het eerste aanspreekpunt van de directeur van regio Amsterdam. Je adviseert proactief over de uitvoering van het HR beleid. Philadelphia is volop in ontwikkeling. Zelforganisatie is een belangrijk thema, evenals recruitment, duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling van medewerkers. Je denkt mee over deze ontwikkelingen en levert vanuit HR een toegevoegde waarde om de strategische doelen te behalen.

Controller

Jouw bijdrage als controller is het faciliteren en organiseren van het optimaal “in control” zijn van Philadelphia zodat wij onze missie kunnen waarmaken. Je maakt financiële rapportages, scenarioanalyses en ontwikkelt businesscases die de Raad van Bestuur en andere beslissers ondersteunen bij het nemen van beslissingen. Je werkt zelfstandig en krijgt training on the job van senior controllers waardoor je je snel kunt ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat je een bijdrage wilt leveren...

Specialist Arbeidsmarktcommunicatie

Je bent verantwoordelijk voor het arbeidsmarkt communicatiebeleid. Hierbij staan online marketingcommunicatie,  employer branding en professionaliseren hoog op de agenda.

In 2018 is het recruitmentproces geoptimaliseerd en staat de bouw van een nieuwe website op het programma. Jij staat aan het roer bij het (door)ontwikkelen van een arbeidsmarktpositionering en het ontwikkelen en uitrollen van campagnes en recruitment marketing activiteiten.

Jij neemt de organisatie mee in alle...

Gedragsdeskundige

Als gedragsdeskundige lever je een belangrijke bijdrage aan de professionele zorg voor onze cliënten met een verstandelijke beperking in regio Noord Nederland of de Regio Groot Veluwe. De cliëntgroep is heel gevarieerd. Cliënten met een lichte verstandelijke beperking maar ook cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag (met psychiatrische problemen) tot en met cliënten met een (ernstige) meervoudige beperking. Er zijn vacatures op verschillende clientgroepen.

Als gedragsdeskundige voer...

Medewerker Crediteuren Administratie

Als medewerker van de crediteuren administratie verwerk je de digitaal aangeleverde data (zoals facturen en journalen) en analyseert deze op basis van steekproeven. Bereidt je de financiële informatiestroom (o.a. journaalposten en betalingen, inclusief de daarbij bijbehorende bescheiden) voor ter verwerking door de daartoe bevoegde functionaris. Beheer en controleer je de balansrekeningen en corrigeert deze waar nodig. Bewaak en onderhoud je het archief van de crediteurenadministratie. Zie...

Financieel Medewerker Zorgadministratie

Philadelphia is een van de grootste landelijke zorginstellingen voor mensen met een verstandelijke beperking. In Amersfoort is de centrale service organisatie gehuisvest.

Voor de afdeling Zorgadministratie zijn wij op zoek naar een Financieel Medewerker Zorgadministratie voor gemiddeld 32 tot 36 uur in de week.

Online Marketingcommunicatie Adviseur

De online marketingcommunicatie adviseur zet zich constant in voor de digitalisering binnen Philadelphia. Je rapporteert aan de directeur Klantbelang en je adviseert de organisatie en het servicekantoor over digitale vraagstukken.

Jouw eerste project is de optimalisatie van onze recruitmentwebsite werkenvoorphiladelphia.nl. Als product owner ontwikkel jij deze website samen met jouw team en de eindgebruiker op basis van relevante klantreizen. Je bewaakt hierbij de visie van...

Communicatiedeskundige doof/slechthorende

Onderzoeken en in beeld brengen van de specifieke communicatieve ondersteuningsvraag van de dove of slechthorende cliënt met een verstandelijke beperking en dit verwerken in een voor de doelgroep ontwikkeld Communicatieprofiel en Communicatieplan, met als doel dat de cliënt beter door zijn omgeving begrepen wordt en waar nodig optimaal  kunnen ondersteunen in diens sociaal en maatschappelijk functioneren.
Adviseren en waar nodig instrueren en/of praktisch ondersteunen van teams (en...

Pagina's

Abonneren op Vacatures Philadelphia ZorgAbonneren op Overig