Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander.

Begeleiding bieden aan mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking is bijzonder werk. Je werkt met mensen die uniek zijn en die in meer of mindere mate ondersteuning nodig hebben. Bij Philadelphia ondersteunen we uiteenlopende doelgroepen. Zo bieden we ambulante begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking maar ook zorg aan ouderen of mensen met een ernstige meervoudige beperking.

Je kunt bij ons in veel verschillende functies werken. Bijvoorbeeld als begeleider op een woonlocatie of bij een dagbesteding. Als jobcoach of in een functie op het servicekantoor. Welke baan je binnen onze organisatie ook vervult, wij willen dat jij - net als de mensen die wij ondersteunen - het beste uit jezelf kunt halen. Wij kijken graag naar mogelijkheden en kansen. Om een ander te kunnen helpen in zijn ontwikkeling, moet je ook zelf blijven groeien. Daarom vinden we het belangrijk dat iedere medewerker van Philadelphia blijft leren en zich ontwikkelen.

Philadelphia ondersteunt ruim 8.600 cliënten vanuit zo'n ruim 500 locaties in geheel Nederland. We zitten dus ook dichtbij jou.