Ook dit jaar hebben wij het keurmerk ‘Beste Werkgever’ ontvangen van onze eigen medewerkers. Dit betekent dat wij als werkgever uitblinken op thema’s als betrokkenheid en goed werkgeverschap.

Met name de teams die gestart zijn met zelforganisatie scoren hoog op betrokkenheid, bevlogenheid, tevredenheid, werkgeverschap, efficiëntie en klantgerichtheid.

Het tevredenheidsonderzoek is uitgevoerd door het externe bureau Effectory. Het ‘Beste Werkgevers Keurmerk’ is Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Het keurmerk is voor een jaar toegekend en houdt in dat wij op werkgeverschap boven het gemiddelde van de branche scoren. Iets waar we als Philadelphia trots op zijn!

Philadelphia investeert veel in geluk en werkplezier van haar medewerkers. En het lijkt te werken. Met 4,3% ziekteverzuim blijven onze medewerkers het minst vaak ziek thuis in de branche! Het gemiddelde lag met 6,3% een stuk hoger.

Wij kijken graag naar mogelijkheden en kansen. Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander. Om een ander te kunnen helpen in zijn ontwikkeling, moet je ook zelf blijven groeien. Daarom vinden we het belangrijk dat iedere medewerker van Philadelphia blijft leren en zich ontwikkelen.