Amersfoort

Begeleider Digicontact (HBO/WO)

Vanuit het hoofdkantoor van Philadelphia in Amersfoort begeleid je via beeld en telefoon cliënten vanuit heel Nederland met hun hulpvraag. Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit cliënten met een verstandelijke beperking met eventueel bijkomende problematiek, daarnaast ook uit mensen met NAH, dementie en mensen die via de gemeente begeleiding hebben aangevraagd. In de nabije toekomst komen hier verschillende doelgroepen bij. De hulpvragen zijn heel divers en kunnen o.a. gaan over emotioneel...

Controller

Jouw bijdrage als controller is het faciliteren en organiseren van het optimaal “in control” zijn van Philadelphia zodat wij onze missie kunnen waarmaken. Je maakt financiële rapportages, scenarioanalyses en ontwikkelt businesscases die de Raad van Bestuur en andere beslissers ondersteunen bij het nemen van beslissingen. Je werkt zelfstandig en krijgt training on the job van senior controllers waardoor je je snel kunt ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat je een bijdrage wilt leveren...

Specialist Arbeidsmarktcommunicatie

Je bent verantwoordelijk voor het arbeidsmarkt communicatiebeleid. Hierbij staan online marketingcommunicatie,  employer branding en professionaliseren hoog op de agenda.

In 2018 is het recruitmentproces geoptimaliseerd en staat de bouw van een nieuwe website op het programma. Jij staat aan het roer bij het (door)ontwikkelen van een arbeidsmarktpositionering en het ontwikkelen en uitrollen van campagnes en recruitment marketing activiteiten.

Jij neemt de organisatie mee in alle...

Medewerker Crediteuren Administratie

Als medewerker van de crediteuren administratie verwerk je de digitaal aangeleverde data (zoals facturen en journalen) en analyseert deze op basis van steekproeven. Bereidt je de financiële informatiestroom (o.a. journaalposten en betalingen, inclusief de daarbij bijbehorende bescheiden) voor ter verwerking door de daartoe bevoegde functionaris. Beheer en controleer je de balansrekeningen en corrigeert deze waar nodig. Bewaak en onderhoud je het archief van de crediteurenadministratie. Zie...

Financieel Medewerker Zorgadministratie

Philadelphia is een van de grootste landelijke zorginstellingen voor mensen met een verstandelijke beperking. In Amersfoort is de centrale service organisatie gehuisvest.

Voor de afdeling Zorgadministratie zijn wij op zoek naar een Financieel Medewerker Zorgadministratie voor gemiddeld 32 tot 36 uur in de week.

Online Marketingcommunicatie Adviseur

De online marketingcommunicatie adviseur zet zich constant in voor de digitalisering binnen Philadelphia. Je rapporteert aan de directeur Klantbelang en je adviseert de organisatie en het servicekantoor over digitale vraagstukken.

Jouw eerste project is de optimalisatie van onze recruitmentwebsite werkenvoorphiladelphia.nl. Als product owner ontwikkel jij deze website samen met jouw team en de eindgebruiker op basis van relevante klantreizen. Je bewaakt hierbij de visie van...

BI Specialist

Als BI Specialist ben je de drijvende kracht achter de ontwikkeling/implementatie van Business Intelligence binnen Philadelphia. Jij zorgt er voor dat de eindgebruiker de data krijgt die nodig is.

Dit doe je door het ontsluiten van data uit meerdere bronnen (via ETL) in het datawarehouse. Binnen het datwarehouse actualiseer je het Data Vault model, voert wijzigingen door in de data mart en implementeert het SSAS tabular model.

Kortom, je bent verantwoordelijk voor het ontwerp,...

Vastgoedbeheerder

Je bent als vastgoedbeheerder verantwoordelijk voor het optimaliseren en waarborgen van de prestaties van het bestaande vastgoed en voor de efficiënte (ver)huur daarvan. Je zorgt voor een passende aansluiting van het vastgoedaanbod op de huisvestingsbehoefte van de gebruiker. Daarnaast maak je heldere en goede afspraken met ketenpartners op het gebied van onderhoud, instandhouding en overige investeringen.

Je adviseert en ondersteunt tevens het MT Huisvesting & Facilitair op een...

Procesmanager ICT Beheer

Organiseren, faciliteren, coördineren, kwalitatief bewaken en continu verbeteren van de processen binnen I&A, gericht op voorspelbaarheid en transparantie van de dienstverlening. Opstellen van managementinformatie en rapportages ten behoeve van het management. Vanuit een onafhankelijke positie adviseren van het MT I&A. Je ressorteert onder het Hoofd Functioneel Beheer en stuurt functioneel de (ca. 26) I&A medewerkers aan bij de uitvoering van de processen.

Abonneren op Vacatures Philadelphia ZorgAbonneren op Amersfoort