Beste Werkgevers Keurmerk voor Philadelphia

In 2018 heeft Philadelphia een Beste Werkgevers Scan uitgevoerd. Voor de scan heeft een meerderheid van de medewerkers hun mening gegeven en het werkgeverschap van Philadelphia beoordeeld. De Beste Werkgevers Score is gebaseerd op zes elementen:

Werkgeverschap

Organisatietrots

Organisatierichting

Waardering

Werktrots

Het benutten van talent

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander.

Effectory heeft recent de rapportage over 2018 opgemaakt; uit deze rapportage blijkt dat we op het vlak van werkgeverschap beter scoren dan het gemiddelde van de Gehandicaptenzorg, iets waar we als Philadelphia enorm trots op mogen zijn! Onze medewerkers zijn bevlogen in het werk en betrokken bij de organisatie.

Wij kijken graag naar mogelijkheden en naar kansen. Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander. Om een ander te kunnen helpen in zijn ontwikkeling, moet je ook zelf blijven groeien. Daarom vinden we het belangrijk dat iedere medewerker van Philadelphia blijft leren en zich ontwikkelen.

Over het Beste Werkgevers keurmerk
Effectory en Intermediair zijn 15 jaar geleden begonnen met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap, vanuit het geloof dat organisaties waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. Beste Werkgevers is inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Organisaties met een Beste Werkgevers keurmerk worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap.


 

Abonneren op Vacatures Philadelphia Zorg
Wederom keurmerk ‘Beste Werkgever’
Ook dit jaar hebben wij het keurmerk ‘Beste Werkgever’ ontvangen van onze eigen medewerkers. Lees meer >
11-11-2019
Het beste uit jezelf
Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander. Dat maakt werken bij Philadelphia zo waardevol.
Lees meer >
19-02-2019